Mistet mødom & begyndene rynker.

Venner med udløbsdato

Overskriften er egentlig lige til. Jeg vil nu dele lidt, fra min folkeskoletid. Istedet for at jeg forklarer en hel masse, så har jeg valgt at lave en oversigt over mine skoler. (for der er mange!) Jeg husker ikke datoen for hvornår jeg startede i skole, så jeg starter med at skrive datoen for hvornår jeg gik ud af min første skole.

29.01.2000: Bredebro. Jeg skal flytte skole for første gang.

29.01.2000-01.03.2000: Nu går jeg i skole i Esbjerg.

01.03.2000-15.09.2001: Rødding, her bliver jeg lidt tid indtil min mor skulle skilles fra hendes mand.

15.09.2001-01.09.2003: Nu er vi havnet i Brøns og min mor finder en ny kæreste. Men han køber et nyt hus, så vi flytter til en anden by.

01.09.2003-09.09.2004: Roager. Vi flyttede i nyt hus, men min mors forhold gik i stykker, så vi skal flytte igen.

09.09.2004 26.10.2004: Vi flytter til Gram. Dog kun for en kort stund. Min mors nye kæreste har stillet alle vores ting udenfor. Her står min mor med 3 små børn. nar…..

26.10.2004-15.08.2005: Rødding. Nu er jeg tilbage til Rødding skole. Det er jeg faktisk glad for. Jeg har mange gode venner her.. Men det hele bliver for meget for mig og jeg vælger at flytte hjem til min moster, som bor på sjælland.

15.08.2005-07.04.2006. Gadstrup. Jeg har nu boet ved min moster i 1 år. Jeg er rigtig glad for skolen, men savnet til min mor og mine små brødre er for stort, så jeg flytter hjem til min mor igen.

07.04.2006-????: Jeg starter på Rødding skole igen. Men jeg fungerede ikke med min lære. Hun tog en dag, så hårdt fat i min arm at jeg havde 5 røde fingre på armen. Min mor var meget vred og jeg skiftede derfor skole igen.

????-01.10.2007: Rødding Friskole. Nu er jeg startet her. Det er meget hyggeligt, men jeg trænger til at komme væk fra det hele. Min gode veninde fra Rødding skole, er startet på efterskole i Esbjerg. Det vil jeg også gerne. Så jeg flytter igen.

01.10.2007-??.06.2009: Esbjerg. Nu er jeg færdig med skoler. Færdig med at blive kastet rundt, som en eller anden bold. Jeg tager hjem til Rødding.

06.03.2010 23.11.2010: Vejen. Min mor flytter til Vejen og jeg flytter selvfølgelig med. Men jeg er ikke tilpas. Jeg vil ud og klarer mig selv. Det er her jeg finder sammen med Sophias far, Allan. Jeg flytter nu hjemmefra som 17 årig.

Venner med udløbsdato: Well, denne overskrift har jeg valgt, da jeg aldrig har fået lov til at opbygge længere varende venskaber. Det har altid måtte slutte efter kort tid. Jeg har dog en veninde, som jeg fik i børnehaveklassen, på Rødding skole – som altid har holdt ved. Det er dog det eneste positive der er sket, i alle mine skoleår. 

11 forskellige skoler, hvorfra at den ene skole er en skole, som jeg er vendt tilbage til 3 gange. Det må jo give 14 skole skift i alt. Jeg har altid haft svært ved at fastholde mig ting og også venner, men har aldrig forstået hvorfor. Jeg ved nu at grunden til at jeg ikke er så god til at få nye venner eller til at fastholde uddannelser mm, det er fordi at jeg aldrig har fået muligheden/chancen for at fastholde noget. Hver gang jeg har været et godt sted, så har jeg altid måtte sige farvel til det, rimelig hurtig. Så det må være grunden til at jeg ikke ‘tør’ give mig selv 100%, når jeg starter på noget nyt. Jeg mister altid hurtig interessen for ting. Min psykolog siger ihvertfald at det er noget der ligger dybt indeni mig og hun siger også at det ikke er min skyld.. Men jeg synes det er svært at lade vær med at give sig selv skylden, hver gang jeg har droppet ud af noget. Jeg prøver at være bedre overfor Sophia. Men jeg har også været nød til at skulle rykke hende fra hendes børnehave fx. Det er ikke noget jeg er stolt af og jeg er meget pinlig over det. Men det var lige i den tid, hvor jeg havde det aller værst og så stod jeg uden penge. Men nu er jeg sikker på, at vi går en god tid i møde. Det må da ihvertfald snart være min tur, til at få et godt og stabilt liv.

Nu vil jeg nyde resten af aftenen med min smukke datter. <3

 

2 kommentarer

  • Kamilla

    Hej Frederik. Jeg har svaret på din besked, i en PB på Facebook.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

    Kære kamilla, Venskaber har meget ofte en udløbs Dato. Heldigvis er nogle af os så heldige at finde ud af med tiden at vi andre helt mister et par få personer. Jeg er derfor stadig helt vildt glad for stadig af have dig i mit liv, jeg vil ihvertfald bare fortælle dig at i mine øjne har vores venskab ikke en udløbs dato og det håber jeg du ved. Når dagen eller måneden er hård kan du altid gribe knoglen og give et kald du ved hvor jeg er. Derudover syntes jeg også det er vigtigt at du ved at jeg syntes du har gjort det kanon, det er tit man ser folk give op efter et par svære valg og alt for lidt der for at vide hvor godt de entenlig har gjort det når det er de har hængt ved. tror det eller lad vær men du har været en af mine store inspirationer helt siden efterskolen. når jeg ser på billeder eller kommer til at se et afsnit af de unge mødre kan jeg kun sige at jeg håber på bare at kunne være halvt så god en far som du er mor over for sophia. Vi skrives ved 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mistet mødom & begyndene rynker.