Helt alene på min fødselsdag

Mor på amatør-niveau?

Som de fleste ved, så er jeg jo en lykkelig gravid i uge 22 og venter en lille dreng til maj. Jeg tænkte egentligt for mig selv, at det ville blive meget lettere denne gang, da jeg jo allerede har en smuk pige, på snart 6 år i forvejen. Hende har jeg hos mig de fleste af dagene, men vi har “desværre” for mig, fået ny ordning, hvilket i kan læse om her: http://byforest.bloggersdelight.dk/deltidsmor/

Vi kører allerede på 2 uge, med den nye ordning OG HOLD NU KÆFT, hvor var det hårdt at undværer hende en hel uge! Det var så mærkeligt og tiden gik bare ufattelig langsom! Sophias far, sendte et billede til mig i lørdags, af sophia og det endte med at jeg sad og græd helt vildt, da jeg bare savnede hende så meget! Havde ikke lige selv forventet at jeg ville reagere sådan og tror også Stephen blev lidt paf over det. Men nu er hun endelig hjemme igen og vi er SÅ klar til én uges vinterferie (hvilket i kan hører mere om, meget snart) Anyways, jeg er jo gravid og hvor svært kan det lige være at huske, hvordan man egentlig gør, med sådan en lille purk..? Men tro mig.. Jeg er fuldstændig på bar bund 😀 Jeg har flere gange, måtte skrive til min veninde, som selv er blevet mor, for første gang tilbage i juli måned.. Spørgsmål som:

“Hvor mange sutteflasker anbefaler du man har”, “Hvor mange stofbleer skal man have”, “Hvor mange bodystockings skal man mindst have”

Ja, alt mellem himmel og jord… Føler godt nok jeg starter helt forfra igen, hvilket jeg jo nok også gør… Føler jeg er gået fra prof. Niveau til amatør niveau, hvad angår viden omkring små babyer.. 😀 hahah. Nu er det jo helt anderledes, da det jo er en dreng jeg venter og de ting man gjorde tilbage i 2012, er måske ikke sådan man gør mere… Andre flergangsfødende, der har oplevet at man gør tingende anderledes Idag? Men vi glæder os allesammen og vi er spændte på at se hvordan Sophia takler livet som storesøster.. Hun spurgte mig sidste dag om jeg ville elske Liam (baby) højere end hende.. “Nej, selvfølgelig vil jeg ikke det skat, jeg vil elske jer lige højt”.. Åh jeg håber vi kan finde en god måde at komme udenom den jalousi på.. De har ihvertfald fået samme bamse, natlampe og næsten magen til sengehimmel, så kom ikke og sig at vi ikke forsøger! 😀 Nu venter vi bare i spænding på at vi skal til scanning igen, her den 31, da de jo er bange for at Liam måske også bliver en lille baby, som Sophia var. Vi krydser fingre for at han er som han skal være og ankommer tæt på termin. <3

Jeg ønsker jer alle en dejlig dag.

– Kamilla

31ac8a40-b657-4761-a584-5321b23df277 7fd04e1a-f3e2-4b67-bd5f-f24f50df00c1 1f2b1625-e5f1-4ea8-a203-9bea73b27d1c 822ac3c6-9829-4e76-988e-8caee445f108

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt alene på min fødselsdag