Mistet mødom & begyndene rynker.

Mistet mødom & begyndene rynker.

Ja, så skete det sku.. Min tid er kommet og her er jeg så.

(men hvem er du?) 

De fleste kender mig nok fra programmet ”De unge mødre”, som kører på kanal 4. Jeg har deltaget i de seneste 3 sæsoner, sammen med min datter Sophia. Til dem som stadig tænker ”helt seriøst, hvem fu%& er du??”, så kommer her en hurtig beskrivelse af mig.

Jeg er en ung pige på… well, nok ikke helt så ung mere.. 23 år og med små begyndende rynker i panden.. ‘Pige’ er nok også den forkerte beskrivelse, da jeg jo forlængst er flyttet hjemmefra. Jeg har desuden også mistet min mødom til en eller anden klaphat som 14 årig. Men den gode ting er, at jeg kom helskinnet igennem Arto-tiden. (Yaaaiy!)

(dog laver jeg til tider stadig ‘Duck-face’-looket, ) Buuuh!))

Men den dag idag, bor jeg i egen lejlighed med min lille pige, på 4 år nu . Så ung kvinde på 23, med begyndende rynker i panden, er vidst mere korrekt beskrevet. Anyways. Til daglig studerer jeg på VUC, smører madpakker, går ud med skrald & får aldrig lov til at gå selv på toilettet.. Jeg fik for kort tid siden at vide at jeg ‘lider’ af personlighedsforstyrrelse. Det prøver jeg stadig at finde fred med, men det er lettere sagt end gjort. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele mit liv, tanker og beslutninger med jer..

 

.- Kamilla

1795706_10206406392020054_6248318091149200868_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mistet mødom & begyndene rynker.