Mor på amatør-niveau?

Kan jeg bruge min mave som badering?

Sidste vinterferie som mor til én og det skal selvfølgelig nydes, da det jo nok går hen og bliver dyrere og dyrere for hvert barn man får/har. (Glæder mig selvfølgelig til lille Liam kommer til verden). Men billigere bliver det jo nok altså ikke, men ihvertfald hyggeligt når han kommer. (Så kan vi rigtig lege familien Danmark) :p Sophia er ‘desværre’ hos hendes far i uge 7, så vi har valgt at holde hende hjemme i denne uge, som en tidlig vinterferie med mor og Stephen, inden lille Liam melder sin ankomst. Jeg har før skrevet lidt om at jeg ville fortælle hvad jeg har fået i gave af Stephens familie, men har endnu ikke afsløret det. (I kan læse lidt om det her: Helt alene på min fødselsdag )

Stephen har fødselsdag den 6 januar og jeg har den 9 januar, vi holdte derfor fælles fødselsdag, for hans familie. Hvilket jeg egentlig havde det rigtig skidt med, da jeg ikke bryder mig om at være i centrum, på den måde. Men det var nu ellers hyggeligt. I den andledning fik vi selvfølgelig en fællesgave.

Trommehvirvel tak!

Vi var så heldige at få et ophold i sommerhus fra torsdag-søndag i en valgfri uge.

Turen går derfor til seawest.

Badeland, legeland, bowling – you name it! Vi tager afsted torsdag formiddag og Sophia er helt oppe at kører over det (hun er nemlig en lille vandhund, ligesom hendes papfar)  Jeg tror det er rigtig godt at vi holder en lille ferie, kun med Sophia, inden hun skal til at dele mig med hendes lillebror. Jeg tænker nemlig at der nok kan opstå en del jalousi, når først lillebror kommer til verden og tager det meste af min opmærksomhed, men det er vel meget normalt, når man ikke har været vant til at dele sin mor med andre og også fordi at der jo alligevel er 6 års forskel imellem dem? Eller tager jeg helt fejl? Sophias mormor kommer også og besøger os om fredagen, hvor vi så tager ud og bowler, spiser noget godt mad og ellers bare hygger os med diverse brætspil. Mit mål er måske lidt at lære Sophia at svømme, (hvis jeg dog ellers kan bukke mig ordenligt ned, med den store dunk jeg ellers har formået at få mig… )  haha. På mandag skal Sophia hjem til hendes far igen, en helt uge, hvilket jeg også tidligere har skrevet om: Deltids mor med tyk mave så resten af ugen skal nydes 120%, uden for mange regler og stramme sengetider. 😀

Hvad har i andre af planer i vinterferien?

 

– Kamilla f701cdc1-5cc9-4171-b500-6b587b8cc3e0b8dac3b8-7cde-4c80-97fd-14265dace697e157aa93-8104-435d-b864-4ff06c67342c

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor på amatør-niveau?