Deltids mor med tyk mave

Helt alene på min fødselsdag

I tirsdags var det min fødselsdag, egentlig er det bare en dag som alle andre – en helt almindelig tirsdag uden forventing til noget som helst. Da jeg var mindre, var det ikke penge vi væltede rundt i derhjemme, så derfor har jeg nok aldrig gået så meget op i min egen fødselsdag. Måske er det også bare noget der bliver mindre protieret eller sat fokus på, når man er blevet voksen og har fået børn? Nå, men anyways, så vågnede jeg tirsdag formiddag, hvilket var vildt underligt, da jeg havde sagt til Sophia at hun måtte blive hjemme denne dag, så vi kunne hygge os med film osv. Men da jeg først slog øjnene op, så var der så frygtelig stille i hele huset, hvilket jo var yderst besynderligt, da Sophia ikke er den mest stille og rolige menneske, ihvertfald ikke om morgenen. Jeg satte mig op i sengen, tog tøj på og kiggede i alle rum i vores lejlighed.

Helt alene på min fødselsdag.

Der gik ikke langtid før jeg fik en sms fra Stephen, om at jeg skulle blive i sengen, indtil de kom hjem igen (pyyha, de var var bare kørt en tur) Jeg gik derfor ind i seng igen, lagde mig til rette og begyndte at spille ‘Toy blast’, som jeg er ganske besat af. Efter et par minutter, kunne jeg høre de kom tilbage. (okay, jeg var måske lidt spændt på at hører hvor de havde været henne) Sophia kom ind i soveværelset sammen med Stephen og med begge deres hænder fyldt med gaver og blomster. Jeg ved aldrig hvordan jeg skal reagere, når jeg får uventede gaver, men mødte dem begge med et kæmpe smil. Man kunne se på Sophia at hun havde glædet sig til dette øjeblik.

”Tillykke med fødselsdagen mor!“

Åh mit hjerte smeltede. Havde sagt til Stephen, et par dage forinden om han ikke kunne købe en lille blomst fra Sophia til mig, bare så hun følte at hun havde noget at give, selvom en tegning fra hende egentlig er nok. (For jeg ELSKER når hun tegner tegninger til mig!) Sophia havde ”købt” ved hjælp af Stephen og hans penge, et sæt sorte Margarete skåle. Lige hvad jeg faktisk stod og manglede! Jeg fik også en buket lyserøde roser, et par hygge-strømper (for det er seriøst noget af det bedste at rende rundt i). Af Stephen fik jeg noget julestel (middags-tallerken, frokost-tallerken og  to kopper) fra Royal Copenhagen, som jeg så inderligt gerne ville have fingrene i og så en masse nyt undertøj, da mine graviditets bryster ikke kan være i de andre bh’er, som jeg plejer at gå med. JEG ER PÅ DETTE TIDSPUNKT OVERVÆLDET, LYKKELIG OG PÅ NIPPET TIL AT TUDE! Jeg havde slet ikke forventet noget af dette og når man så alligevel får det uventede, så bliver man sku lidt paf! Jeg havde egentlig også frabedt mig at få gæster, men alligevel dukkede en af mine bedste veninder op, sammen med hendes mor og i hånden bar de endnu en gave. Et gavekort til hotellet, her i Rødding, som vi engang imellem spiser ved. #møgforkælet. Min mor dukkede også op med en gave, hvilke jeg SLET IKKE havde forventet, da hun havde sagt at jeg ikke ville få noget (Lille snyder.) Af min mor, mine brødre og min mors kæreste fik jeg en Lyngbyvase, som jeg vidst havde vist hende i tidernes morgen, at jeg ønskede mig. #dobbeltoppåforkælelse. Vi valgte senere, Stephen, Sophia og jeg at tage gavekortet i brug og spiste derfor lækker fødselsdags middag dernede. En mere perfekt fødselsdag kan man altså ikke ønske sig!
(Jeg har selvfølgelig også fået noget fra Stephens familie, men det venter jeg lige lidt med at skrive om)

 

– Kamilla

 

P.s fik mig sneget væk fra kanel-traditionen. (Må man få det som gravid egentlig?) 

26856061_10214265102482904_55510819_n 26856760_10214265102922915_360563019_n 26913959_10214265102882914_1892351966_n

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltids mor med tyk mave