Klar, parat, skolestart snart!

Deltids mor med tyk mave

Som overskriften lyder, så bliver jeg fra idag ‘deltids-mor’.

(Det med tyk mave, forklarer jeg altså lidt længere nede, men blot til info, så kan man godt have tynd mave selvom man er tyk ;-))

Sophias far og jeg, er nemlig blevet enige om at prøve en 7/7-ordning. Jeg, som mor, har det selvfølgelig ELENDIGT med det, da jeg altid har været van til at have Sophia mest. Faktisk hader jeg tanken om, at jeg kun skal have hende 2 uger i en mdr, men hendes far har det nok på samme måde, måske. Vi har, efter vi er gået hver til sit, næsten altid kørt 6/8 ordning og det har for det meste altid kørt godt. Jeg har foreslået 7/7 ordning, da Sophias far ikke vil betale faderbidrag længere og så synes jeg at sådan en ordning er mest fair, både for ham og jeg. Vi har aftalt at det selvfølgelig skal være på Sophias primisser det hele, da det jo er hende der skal køres frem og tilbage. Sophia har ikke virket begejstret for sådan en ny ordning, men vi tænker at vi nu alligevel vil prøve den af, for det værste der kan ske, er jo at hun bliver super glad for det :-))

MEN HOLD NU KÆ’*^!? hvor jeg bare ikke har lyst til at give slip på hende! Jeg vil simpelhent ikke! At skulle undværre hende 14 dage i en måned, det bliver seriøst det hårdeste! Jeg er vel ikke den eneste der har det sådan?
Men som de fleste nok har læst/set eller hørt, så venter jeg mig jo en lille dreng, til maj, så måske det er meget rart at have en 7/7 ordning i.f.t Sophia og som nybagt mor.. Da Sophia var lille, så havde hun jo både kolik og brækket kraveben, så det var über hårdt at være mor, ihvertfald de første 2 år. Dér kunne jeg godt have haft brug for en pause af og til og hvis nu lille Liam, (Ja, det skal min lille prins hedde <3) også kommer til at få kolik, så er det vel rart, at jeg måske kun lige skal fokusere 100% på ham, i de uger Sophia ikke er her..

 

OG SÅ LIGE EN SIDSTE NYHED!

  • JEG ER FLYTTET SAMMEN MED MIN FORLOVEDE!!!!

Fuck hvor har jeg også bare glædet mig til at bo sammen med en igen! Det er skisme rart at jeg ikke skal stå med alt selv mere! og så får jeg endda lov til at blive mor til hans første barn og evt fremtidige børn! Jeg føler mig altså ret heldig!  Har skrevet om ham på et tidligere indlæg, som i kan læse her:http://byforest.bloggersdelight.dk/59-2/

 

Men fortæl mig lige: Hvordan fungerer en 7/7-ordning for jer, som har børn i 5-6 års alderen? Kan børnene nemt vænne sig til det? Har der været nogen form for negativ reaktion hos jeres børn? (Smid gerne en kommentar om hvordan i har formået at have sådan en ordning, for jeg kan virkelig ikke se hvordan jeg nogensinde skal kunne vænne mig til det!!)

 

– Kamilla.

23824593_1597006113671457_8865733954112585728_n1

Termin den. 24 maj, vi glæder os til at møde dig Liam! <3

26227250_142050686512516_1717270234387185664_n

Min Stephen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, skolestart snart!