Venner med udløbsdato

Klar, parat, skolestart snart!

“SÅ ER JEG TILBAGE!”

Nu er det efterhånden langtid siden, at jeg har skrevet et indlæg på min blog. Det skyldes bl.a at jeg simpelhent ikke har vidst, hvad jeg skulle skrive om.. Jeg tænker derfor at jeg bare lige vil give en lille update, på hvad der er sket i mit liv, det sidste stykke tid.

 

Først og fremmest, så har jeg jo mødt en dejlig fyr! Jeg er mere end bare lykkelig. Faktisk vil jeg beskrive det som om at ‘svæve på den lyserød sky’, det lyder oftest meget sukker-sødt at sige sådan, men det er faktisk sådan jeg har det. Han er faldet rigtig godt ind, i min lille familie og Sophia ELSKER ham. (og ja, det er faktisk hendes egne ord, når hun skal beskrive hvordan hun har det med ham. Han er rigtig god ved hende (og mig selvfølgelig).

 

Vi mødtes første gang, den 3 juni 2017. Vi har nærmest været uadskillelige siden da, selvom det giver en del udfordringer, når han stadig bor hjemme ved mor og far. (Bevares, han er jo også kun i starten af 20’erne). Vi har allerede snakket om, at vi snart skal flytte sammen, da vi har svært ved at undværre hinanden. Men det er ikke altid lige let, at skulle finde en bolig, hvor der er plads nok til os alle og slet ikke, når jeg på ingen måde er flytbar. Sophia er jo så stor nu, at hun snart skal starte i før-skole og jeg vil helst ikke flytte hende væk, fra hendes venner fra børnehaven. Så det er altså lidt af en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, men mon ikke det hele løser sig lige pludselig?

Og når vi nu alligevel sidder og snakker om Sophia, så kan jeg med stor glæde og stolthed fortælle at hun klarer sig super godt! Jeg var forleden til forældersamtale, hvor der er blevet foretaget nogle test, i forhold til hendes sproglig og sociale kompetencer. De havde ikke andet end ros til hende! (Sådan!) Sophia er rigtig dygtig til alt det sproglige, har en god almenden viden og er meget vellidt, blandt kammerarterne, så hun er mere end bare skole klar! Om små 5 måneder, starter hun derfor i førskole (hvor bliver tiden lige af??) Jeg er så stolt over, hvor dygtig og god hun er og det gør mig endnu mere stolt, når jeg ved at det også har været min fortjeneste, at hun er blevet sådan.  (Skulderklap til mor!)

Så ja, vi har det alle rigtig godt og jeg håber jeg kan få skrevet en masse, her på bloggen, i den nærmeste fremtid.

Lige inden slut, så har Sophia og jeg snakket lidt om at lave nogle youtube videoer, hvor vi laver forskellige (skøre) ting, nu når vi ikke længere er en del af DUM-teamet.. Ville det være noget, der ville interessere jer? Skriv gerne en kommentar, enten her på bloggen, IG eller vores facebook-side. (Link findes i toppen af bloggen)

 

XoXo K. 

 

22140883_10213443744429466_1710753859938887293_n

 

 

2 kommentarer

 • Helene

  Vil vildt gerne se jer på youtube! Er 13, og du var min y-mor i D-U-M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kamilla

   Hej Helene! Tak for din kommentar, den sætter jeg stor pris på! Jeg vil helt klart tage youtube-ideen op til overvejelse! & tak for dine søde ord om min deltagelse i D.U.M, du er nu helt klart en af mine ynglings fans 😉 Håber du har det godt. – Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venner med udløbsdato